Wij zijn Fidor!

Kom jij ons team versterken?

Binnen het jonge en dynamische accountantskantoor ligt er een sterke focus op IT- en advies. En daar kan jij een belangrijke rol bij spelen. Het team wordt geleid door de vijf partners van Fidor, ieder met zijn eigen specialisatie. Onze klanten kunnen niet alleen terecht voor de reguliere accountancy dienstverlening, fiscaliteit en loonadministratie, maar ook voor de boekhouding, financiering en juridische vraagstukken. Als medewerker van Fidor ben je van enorme betekenis voor de onderneming én de ondernemer. Ook als je nog niet in het bezit bent van het juiste diploma, kijken we naar de mogelijkheden.

Fidor in cijfers

Overzichtelijk.

Vakgebieden
0
Collega’s
0
Klanten
0 +

Fidor Accountants & Belastingadviseurs gevestigd in Ridderkerk biedt een fijne werkomgeving waarin we het belangrijk vinden dat jij als medewerker wordt gewaardeerd. Dit doen we op allerlei manieren; van passende arbeidsvoorwaarden tot aan leuke personeelsuitjes en attenties. Daarnaast is er bij Fidor veel aandacht voor persoonlijke begeleiding, doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden zodat jouw functie uitdagend en afwisselend blijft.

Wie is Fidor?

Zoveel meer dan een accountantskantoor

Werken bij Fidor betekent werken voor een toffe, dynamische en ambitieuze organisatie waarin je optimaal de kans krijgt om jezelf verder te ontwikkelen in een open en informele sfeer. Als jij kiest voor een baan bij Fidor bepaal je voor een groot deel zelf je carrière! Samen leveren wij een bijdrage aan het succes van onze opdrachtgevers.

Op zoek naar een toffe baan? Bekijk dan snel onze vacatures.

Accountancy

Sparringpartner

Financiering

Belastingen

HR- en salarisadministratie

Automatisering

Video afspelen

Feestje 🎉 van Fidor