André Schipper – Partner

Het echte verhaal

Impact maken?  

Fidor heeft het allemaal! 

Het zijn de enthousiaste woorden van André Schipper, één van de oprichters en tevens partner. Hij blikt terug in de tijd en vertelt over de oprichting van Fidor. “Na mijn studietijd heb ik eerst werkervaring opgedaan bij een ander bedrijf. Toentertijd waren de systemen zo ingericht dat ik alleen maar bezig was met het verleden. Een terugblik op de cijfers van het voorgaande jaar. Het werk was nog steeds interessant, maar ik wilde graag het perspectief veranderen van het verleden, naar het heden en de toekomst. Ik wilde meer impact kunnen maken.”  

Niet alleen André had deze wens, maar ook zijn twee oud-studiegenoten Ewout Verschoor en Gerben Buth. Met z’n drieën hebben ze Fidor opgericht. “Fidor is ontstaan vanuit de wens om meer toegevoegde waarde te leveren aan ondernemers. Inmiddels is Fidor een kantoor met ruim dertig medewerkers en heeft het een mooi gevarieerd klantenbestand.  

Ook hebben we alle processen zo geautomatiseerd en gedigitaliseerd dat er realtime inzicht en overzicht is. We staan nu naast een ondernemer en kunnen hem of haar adviseren over de actuele ontwikkelingen en toekomstvisie. Als medewerker van Fidor ben je daardoor van enorme betekenis voor de onderneming én ondernemer. Tenslotte zit er achter elke onderneming een mens.” 

André vervolgt: “Onze medewerkers vormen hét succes van Fidor en daarom is het belangrijk om je waardering te uiten. Dit doen we op allerlei manieren; van passende arbeidsvoorwaarden tot aan leuke uitjes en attenties die ook goed bij het thuisfront in de smaak vallen! Daarnaast is er bij veel Fidor aandacht voor doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden. Ook als je nog niet in het bezit bent van het juiste diploma. Het is bij ons geen showstopper, we bekijken de mogelijkheden en zoeken een passende oplossing.” 

Omdat Fidor groeiende is, zijn er verschillende vacatures en is zij voortdurend op zoek naar nieuw talent. Dit kunnen studenten zijn, maar ook als je net afgestudeerd bent of meer werkervaring hebt, ben je van harte welkom bij Fidor. André: “Het belangrijkste is dat je hbo of wo werk- en/of denkniveau hebt, over goede communicatieve vaardigheden beschikt en natuurlijk affiniteit hebt met cijfers en met ICT. Je hoeft geen ICT-specialist te zijn, maar wel gevoel hebben bij alle mogelijkheden die ICT ons en de klant biedt. Herken jij jezelf hierin? Neem dan contact met ons op. We spreken je graag!” 

Video afspelen

Bekijk de verhalen van andere collega’s

Ieder z’n eigen verhaal.