Jannemarie Bakker – Fiscaal

Het echte verhaal

Fidor: een sociale werkgever 

“Bij Fidor staat het menselijke aspect centraal” 

Jannemarie Bakker is geboren en getogen in Friesland, maar voor de liefde en voor haar master fiscaal recht is zij naar de regio Rotterdam gekomen. Inmiddels is Jannemarie met veel plezier werkzaam als junior belastingadviseur bij Fidor. Een voor haar goede en bewuste keuze. Jannemarie zegt hierover: “Persoonlijke begeleiding, de mogelijkheid om te leren en het menselijke aspect binnen een kantoor zijn voor mij belangrijke elementen. Fidor biedt het allemaal! En niet onbelangrijk, de arbeidsvoorwaarden passen geheel bij deze tijd.” 

Jannemarie is naar eigen zeggen sociaal ingesteld en houdt er bijvoorbeeld van om met vrienden de stad in te gaan en gezellig wat te drinken. Dat sociale aspect zoekt zij ook in een werkgever. Jannemarie: “Ik vind het belangrijk om bij een bedrijf te werken waarbij het menselijk aspect centraal staat. Fidor is dan ook een warme werkgever waar een hele informele sfeer heerst. Dat bleek al direct in de eerste werkweek. Zo bezochten de partners mijn werkplek om te vragen hoe het ging. Verder is er een fijne betrokkenheid tussen alle collega’s. Niet alleen met de naaste collega’s, maar ook met de collega’s die zich bezighouden met andere werkgebieden dan fiscaal recht.” 

Die betrokkenheid zie je volgens Jannemarie ook terug in de persoonlijke begeleiding. “Als junior belastingadviseur ben ik de assistent van de fiscalist. Zo houd ik mij bezig met de aangifte inkomsten- en vennootschapsbelasting, het opstellen van overeenkomsten en het voorbereiden en uitwerken van adviezen. Vooral dat laatste vind ik erg leuk om te doen, net als alle contacten met klanten. Omdat ik nog niet zo lang geleden ben afgestudeerd is het nu tijd om in mijn werk meters te maken en daarin veel te leren. Die ruimte is er bij Fidor en je wordt daarin ook nog eens prettig begeleid.” 

Jannemarie kan dan ook niet anders concluderen dat Fidor een leuke werkgever is om voor te werken. “Fidor biedt uitdagende werkzaamheden, fijne collega’s en goede arbeidsvoorwaarden. Kortom dit kantoor heeft alles in huis,” zegt Jannemarie met een grote glimlach. Ook op zoek naar een toffe baan? Laat het ons dan snel weten! 

Video afspelen

Bekijk de verhalen van andere collega’s

Ieder z’n eigen verhaal.