Arnon Elderkamp – van Mourik – Financiële Administratie

Het echte verhaal

Werken bij Fidor: brede inhoud, verschillende branches en waardering 

“Medewerkers worden echt in de watten gelegd” 

Arnon Elderkamp – van Mourik voelt zich bij Fidor als een vis in het water. Niet alleen door de brede inhoud van haar werkzaamheden, maar ook door de prettige sfeer die er bij Fidor heerst. “Fidor biedt een fijne werkomgeving waarin je als medewerker wordt gewaardeerd,” aldus Arnon die samen met drie andere collega’s de administratie bij Fidor verzorgd. Dit varieert van btw-aangiften tot aan het voeren van de gehele administratie voor verschillende klanten. “Mijn werk is heel afwisselend.”  

Arnon vervolgt door te vertellen over haar loopbaan en de keuze voor Fidor. “Na verschillende omwegen ben ik in aanraking gekomen met de financiële administratie en dat was direct een positieve match! Hiervoor heb ik voor een grotere werkgever gewerkt, maar daar vond ik de werkzaamheden te beperkt. Zo deed ik maar een klein gedeelte van de administratie. Bovendien was er nauwelijks ruimte voor eigen inbreng en waren er veel protocollen.”  

Hoe anders is dit volgens haar bij Fidor. “Bij Fidor staan ze open voor suggesties en kan ik gewoon binnenlopen bij een collega. Ook zijn mijn werkzaamheden zoveel breder en heb ik te maken met verschillende branches, van makelaardij tot aan gezondheidszorg.” In de twee jaar dat Arnon nu werkzaam is Fidor heeft zij dan ook ontzettend veel geleerd. In de praktijk, maar ook tijdens de opleiding die zij namens Fidor mag volgen.  

Naast alle mogelijkheden en de losse manier van omgaan met elkaar voelt Arnon zich tot slot ook nog eens gewaardeerd door Fidor. “Er is veel betrokkenheid en medewerkers worden echt in de watten gelegd. Zo zijn er uitjes, borrels en ontvangen we regelmatig attenties. Natuurlijk werken we hard, maar er is absoluut geen keurslijf en er is ruimte voor andere dingen die ook belangrijk zijn. Alles bij elkaar is Fidor voor mij de perfecte werkgever en wie weet ook wel voor jou?”  

Video afspelen

Bekijk de verhalen van andere collega’s

Ieder z’n eigen verhaal.