Zelinka de Wilde – Office Assistant

Het echte verhaal

Op de bank

In de rubriek ‘op De Bank’ stellen we een aantal vragen aan één van onze medewerkers. Zo leer je onze collega’s een beetje beter kennen. Dit keer nam Office Assistant Zelinka de Wilde plaats op de bank.

Wat is jouw functie bij Fidor en wat vind je daar zo leuk aan?

Mijn functie is Office Assistant. Ik ben het eerste aanspreekpunt en breng mensen met elkaar in contact. Daarnaast verricht ik diverse administratieve werkzaamheden voor alle afdelingen en organiseer ik evenementen zoals netwerkborrels en uitjes met collega’s. Ik werk inmiddels bijna 5 jaar bij Fidor. Het is een relatief klein bedrijf waar iedereen elkaar kent en de band onderling tussen collega’s erg goed is. Iedereen is gemotiveerd, positief en leergierig. Dit vind ik erg belangrijk.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik ben heel veel buiten en ik houd ontzettend van de natuur. Zo ben ik afgelopen zomer op vakantie geweest naar Zweden en Noorwegen en daar heb ik veel gewandeld en ben ik lekker buiten geweest. Ik geniet daar ontzettend van. Ik geniet heel erg van mijn gezin en vind het leuk om regelmatig op stap te gaan naar een leuk festival.

Wat raakt jou?

Ik kan niet tegen onrecht en heb een zwak voor dieren en oudere mensen. Zo wil ik graag helpen in de strijd tegen eenzaamheid bij ouderen en leed bij dieren.

Wat zou je nog willen bereiken bij Fidor?

Ik heb luchtvaartdienstverlening gestudeerd en gewerkt op Schiphol. Het woon-werkverkeer ging mij tegenstaan evenals de onregelmatige diensten. Ik zocht iets dat dichter bij mijn woonplaats was. Nu ik werk bij Fidor is mijn woon-werkverkeer drastisch afgenomen en kan zelf op de fiets naar het kantoor. Mijn rol in de dienstverlening van Fidor past naadloos, maar op kantoor werken en de accountants/adviesbranche waren destijds voor mij nieuwe elementen maar inmiddels voel ik mij een ervaren Office Assistant met veel inhoudelijke kennis van het vakgebied. Ik wil mijzelf graag bij Fidor blijven ontwikkelen om uiteindelijk ook door te groeien naar een functie waarbij ik mij nog meer kan verdiepen in de werkzaamheden die we voor de klant verrichten.

Bekijk de verhalen van andere collega’s

Ieder z’n eigen verhaal.