Ginny González – Assistent Accountant

Het echte verhaal

Op de bank

In de rubriek op De Bank stellen we een aantal vragen aan één van onze medewerkers. Zo leer je onze collega’s en ons bedrijf Fidor een beetje beter kennen. Dit keer nam Assistent Accountant Ginny González plaats op de bank.

Waarom je hebt gekozen voor het accountancy-vak?

“Door omstandigheden kon ik het vwo niet afmaken. Ik wilde wel graag verder leren, maar wist niet welke richting ik op moest gaan. Uiteindelijk ben ik op het MBO bedrijfsadministratie gaan studeren en dat bleek me goed te liggen. Binnenkort hoop ik mijn studie op het hbo af te ronden en daarna misschien voor een AA-titel te gaan. Veel mensen denken dat het saai is, maar het tegendeel is waar. Ik heb juist veel klantcontact. Het is leuk om onze klanten op weg te helpen. Ik kan echt gelukkig worden van de combinatie van cijfers en mensen.”

Kun je wat meer vertellen over je privéleven?

“Ik woon in Oostvoorne samen met mijn vriend en vier kinderen. Ik heb twee dochters van 14 en 4 en twee zoons van 12 en 1 jaar. Daarnaast hebben we ook nog een poes, dus het is altijd gezellig druk bij ons thuis. Familie en gezondheid zijn voor mij het allerbelangrijkste.”

Vind je het niet zwaar om je werk en studie te combineren met je gezin?

“Vanwege mijn kinderen kan ik pas laat op de avond aan mijn studie beginnen. Vaak ben ik er tot in de nacht mee bezig. Het lukt me tot nu toe elke ochtend om mijn bed uit te komen, haha! Het is belangrijk om ook af en toe wat leuks te doen. Ik ga bijvoorbeeld graag met mijn vriend naar een restaurant of hotel en we gaan graag op vakantie naar een zonnig land. En ik hou van schoenen kopen; ik heb een echte schoenenfetish.”

Bekijk de verhalen van andere collega’s

Ieder z’n eigen verhaal.