Sarine Nieuwland – Junior belastingadviseur

Het echte verhaal

‘Eigen(aardig)heden’ is een rubriek in het relatiemagazine van Fidor. De geïnterviewde kiest uit acht thema’s vier onderwerpen die hem of haar het meeste aanspreken. Het gaat om: passie, vrije tijd, geloof, geluk, ambitie, gezondheid, liefde en toekomst.

Passie

“Ik zing heel graag, dit deed ik al als klein kind. Vroeger zat ik op een kinderkoor en inmiddels maak ik deel uit van een koor in Dordrecht. We komen eens per week bij elkaar om te repeteren, daarnaast oefen ik de liederen die we zingen thuis. We treden met het koor ook op. Met Pasen staat er weer een mooi concert gepland. Een andere passie van mij is reizen. Samen met mijn man heb ik afgelopen jaren een aantal mooie rondreizen gemaakt door Italië, Spanje en Portugal. We vinden het mooi om samen op zoek te gaan naar ‘hidden gems’ en verblijven graag bij een ‘private host’ zodat je echt iets mee krijgt van de lokale cultuur van een plek. Ook bestemmingen die wat verder liggen staan hoog op mijn favorieten lijstje. Zo hebben we een aantal jaar terug een mooie reis gemaakt naar Dubai en Oman.”

Geluk

“Geluk zit voor mij in de kleine dingen. Het hoeft niet per se groots en meeslepend te zijn. Ik kan heel erg genieten van de natuur en het buiten zijn maar ook door, na een wandeling, op de bank te ploffen met een lekkere kop thee. Daarnaast vind ik familie en vrienden erg belangrijk. Voor mij is geluk om in de nabijheid van mensen te zijn die van mij houden en waarvan ik hou. Tot slot geeft het geloof mij een geluksgevoel. Na onze verhuizing naar Ridderkerk hebben wij ons aangesloten bij een kerk in Rotterdam-Zuid. Hier komen wij graag en in deze gemeente voelen wij ons dan ook helemaal thuis.

Ambitie

“Ik volg op dit moment de deeltijd master Fiscaal Recht aan Business Universiteit Nyenrode. Een deeltijdstudie geeft mij de unieke combinatie van theorie en praktijk. Juist deze combinatie zorgt voor een sterke persoonlijke ontwikkeling en stimuleert mij om een goede adviseur te worden. Het is een pittige opleiding, onder andere door de combi van werken en leren. Maar het gaat goed en ik hoop de opleiding binnen een jaar succesvol af te ronden. Mijn ambitie is dan ook om af te studeren en dan door te groeien tot Belastingadviseur zodat ik de klanten goed kan bedienen.”

Liefde

“In de zomer van 2019 ben ik getrouwd met mijn grote liefde Willem. Voor mij is liefde dat je er altijd voor iemand bent, zowel in goede als in slechte tijden. Daarnaast dat je elkaars maatje bent en het leuk met elkaar hebt. Mijn man is niet alleen mijn grote liefde maar ook mijn beste vriend.”

Bekijk de verhalen van andere collega’s

Ieder z’n eigen verhaal.